Hvorfor trenger vi CLA?

Hvordan fungerer CLA?

 

Før fikk vi CLA naturlig inn i kosten fra kjøtt og melk fra gress-spisende kuer. Nå i moderne tid blir ikke storfe gressmatet og dette har ført til at vi får en minimal mengde CLA i kosten vår. Mangel på CLA kan ha en skadelig effekt på kroppen vår ved å bidra til en opphoping av usunn fett og begrense muskelveksten.

CLA virker ved å hjelpe de metabolske prosessene som øker muskelmassen, og det er som kjent musklene som forbrenner fettet. Når det kombineres med et sunt kosthold og litt trening fremskyndes kroppens fettstoffskifte, så mer fett blir spylt ut av systemet i stedet for å bli deponert i cellene våre. Jo mere muskler, jo flere kalorier forbrennes.

HVOR SKAL VI SENDE

 DIN BESTILLING?

        Ja takk!

Jeg er over 18 år og ønsker å prøve CLA Turbo gratis* i 30 dager. Porto *kr 89,- tilkommer. Selges som abonnement uten bindingstid. Du kan angre på din bestilling innen 14 dager etter mottak av prøvepakken ved å kontakte kundeservice. Ved evt. retur av prøvepakken må du selv betale porto. Etter velkomsttilbudet vil du annen hver måned motta to måneders forbruk til kun kr 249 pr. måned portofritt tilsendt (totalt kr 498). For å si opp eller endre abonnementet må du kontakte kundeservice senest 7 dager før neste planlagte utsending. Eksakt frist står på fakturaene du mottar med pakkene.


Markedsføres av: Herbal Vital AS, Bjørumsveien 15, 4855 Froland - Epost: post@herbalvital.no - Telefon: 815 44 190 - Org.nr. 979392826


Oppsiktsvekkende resultat

 

Oppsiktsvekkende resultat Svenske forskere studerte 30 overvektige menn i  alderen 39-64 år. 50% fikk CLA og 50% placebopiller. De som inntok CLA hadde en gjennomsnittlig  reduksjon på livvidden på hele 1,4 cm. Dette er svært oppsiktsvekkende, – tatt i betrakning at ingen gjorde noe annet vektreduserende tiltak, og at dette er et resultat etter kun 30 dager!

 

CLA kan redusere

kroppsfettet med 20%

over en 12-ukers periode.

 

I en av de mest dramatiske studiene

ble kroppsfettet redusert med et

gjennomsnitt over 20% i løpet av
en 12 ukers periode for forsøks-

personene som tok CLA.

Kontrollgruppen  hadde nesten
ingen endring.

 

Dette er Therese:

Idrett og kroppsbygging

 

GRATIS GAVE – Hardanger Bestikk

Både idrettsutøvere og kroppsbyggere bruker CLA for å få mer overskudd til å bygge muskler på en naturlig og lovlig måte. En topp skiløper f.eks. inntar over 7000 kalorier pr. dag, og CLA hjelper med å holde muskelmassen intakt og ikke legge på seg fett.

DETOX inneholder aktive stoffer som er kjent for å virke rensende og dermed redusere kroppens avfallsstoffer. Detox rengjør tarmene slik at kroppen er bedre rustet til å ta opp vitaminer, mineraler og næringsstoffer den trenger for å fungere i hverdagen.

Detox-kuren renser og normaliserer mage- og tarmfunksjon, lever, galle og hud. Nøytraliserer og fjerner fett- og vannløselige giftstoffer fra kroppen, styrker immunforsvaret og gir deg mer energi og overskudd. Den er også en kick-start på en slankekur.

 

Muskelmassen

øker da på

bekostning av

usunt fett

En større

muskelmassen

øker igjen fett-

forbrenningen

Daglig inntak

av CLA hjelper de

metabolske prosessene

i kroppen

 

TURBOEFFEKTEN:

CLA omgjør fett  til muskler og musklene forbrenner fett

«Før jeg begynte med

CLA Turbo trente jeg 3-4 dager

i uken. Likevel ga ikke dette

noen effekt på kiloene.»

«Nå tar jeg CLA Turbo hver dag og varierer treningen mellom å gå turer og gjøre litt styrkeøvelser – et par ganger i uken. Jeg har hatt kjempe-effekt av CLA Turbo og er veldig overrasket over at kroppen ble så fin, og det med et vekttap på kun 5 kilo.»

Hun har inntatt 4 kapsler CLA Turbo hver dag i 16 uker og trent variert to dager i uken. På disse ukene har hun gått ned (kun) 5 kilo, men se den utrolige forvandlingen. Nesten alt av fett er forsvunnet og hun har fått en stram og slank kropp.

BESTILL HER

Mangel av CLA i kosten gjør at amerikanerne er så fete

Nesten to tredjedeler av amerikanerne er overvektige, og det hevdes nå at hovedgrunnen er mangel av CLA i kosten. Tilskudd av CLA kan være nyttig for millioner av mennesker som på grunn av sin ekstra vekt har høyere risiko for å utvikle hjerte- og karsykdommer, diabetes type 2 og visse former for kreft.

Dersom du ønsker å fortsette med CLA Turbo etter prøvepakken, vil du motta Hardanger Bestikk sitt mest populære og moderne bestikksett – helt uten kostnad. Dette flotte 24-delers
bestikksettet har en verdi på kr 1.399,-.

PRØV CLA Turbo GRATIS i 30 dager.

 

BESTILL NÅ å få

også med en

GRATIS DETOX-kur

CLA TURBO

kan hjelpe deg med å
få en kropp som er: